Výběr z letních táborů aneb kam poslat vaše ratolesti

Nyní se nacházíte: Blog Výběr z letních táborů aneb kam poslat vaše ratolesti

Máte program na prázdniny? Naplánovanou dovolenou? A co vaše děti? Nestihli-li jste některý z výborných táborů, které nabízí Dům dětí a mládeže Ulita, o kterém tu článek už proběhl, nezoufejte! Připravili jsme pro Vás několik tipů, kam své ratolesti s klidem na srdci poslat.

Tábor Borek

Tento tábor je ideální pro pracující rodiče, kteří jsou přes týden vytížení, ale o víkendu chtějí mít s dětmi vlastní program. Obec Borek se nachází v okrese Jičín v Královehradeckém kraji. Areál tábora patří k největším, disponuje kapacitou 180 lůžek a velkokapacitní kuchyní. Co se týče programu, tábor je vhodný pro děti od pěti let a je připravován variabilní program, během kterého děti zažijí adrenalin, budou tvořit, tancovat, sportovat, řešit různé rébusy a spoustu dalšího pod vedením pracovníků, kteří byli proškoleni odborným kurzem akreditovaným u MŠMT.

 Sportovní příměstské tábory Pohybové akademie 

Má-li vaše dítě příliš mnoho energie a vy si potřebujete odpočinout, zároveň ale není schopné být odloučené od rodiny dlouho, ideální variantou pro vás budou příměstské tábory. Pohybová akademie pokrývá svými tábory celou Prahu a okolí. Děti si na nich vyzkoušejí více než 20 sportů, kterými je provedou specializovaní trenéři z FTVS UK.

Kreativní tábor na Letné 

Nakonec i pro ty z vás, jejichž děti preferují kreativní vyjádření před běháním venku, se najde tábor. Je jím kreativní tábor na Letné, který organizují lidé z Kroužky a proužky. Hlavní program tábora se skládá z tvořivých aktivit uvnitř designového obchodu Cvrk. Dále proběhnou i exkurze za zábavou a poznáním, sportovním aktivitám se vaši miláčkové také zcela nevyhnou a tábor ukončí celodenním výletem. V neposlední řadě si každé dítě namaluje svůj vlastní keramický hrneček.

Závěrem vám přejeme dobrou ruku s výběrem toho správného tábora. Užijte si léto!