Kde na trojce zabrunchovat? Máme top 5 míst

Nyní se nacházíte: Blog Kde na trojce zabrunchovat? Máme top 5 míst

Sladké, slané, teplé, studené. Ať vás k snídani uspokojí cokoliv, můžeme nabídnout pět zajímavých míst, kde se vás kromě skvělé kávy (někde najdete třeba i levandulovou) dostane také pohlazení na duši či wifi (to je skoro totéž). Takže kam na trojce zabrunchovat (čti zabrušovat)? No fotky mluví za vše.

1. Le Caveau 

Útulné místo na ranní kávu, dort a dopolední vyřízení emailů. K snídani vás čeká vše, jak jste zvyklí - od nadýchaných zákůsků až po klasiku v podobě míchaných vajec. Nechybí toasty, croissanty a samozřejmě nutela. Prohlédněte si nabídku.

Náměstí Jiřího z Poděbrad 1561/9, 130 00 Praha 3

2. Kafe a Koblihy

Zaručená klasika, která nikdy nezklame. To ví Homer Simpson nebo straížník Wiggum. Pokud toužíte po tom správném "donatu", nemůžete udělat chybu, když se vydáte do Kafe a Koblihy. Co vás čeká?

Seifertova 1840/2, 130 00 Praha 3

3. Dark Velvet Cafe Bar

Chcete zažít něco neobyčejného? Dark Velvet Cafe láká těmito slovy návštěvníky na svém webu. Pokud navíc fandíte absinthu, dostane se vám zážitku nevšedního. A co k snídani? Několik druhů káv, třeba i levandulová, a k tomu zákusky, chlebíčky, vynikající domácí masové koláče, domácí limonády a plno dalších specialit. Vybírejte zde.

Husitská 677/15, 130 00 Praha 3

4. Miminoo restaurant

Chcete se po dobré snídani vydat do oblak. Vyzkoušejte restauraci pod Žižkovskou věží. Kromě klasik jako jsou vejce či párky si můžete dát fitness snídani. Každopádně i oběd stojí za to,  66 metrů nad zemí v Restauraci Oblaca, ale to je zase jiná pohádka. Nabídka k nahlédnutí zde

Mahlerovy sady 2699/1, 130 00 Praha 3

5. Bistro 8 Vinohrady

Rodinné a překvapivé. Tak se dá jednoduše vystihnout Bistro 8 Vinohrady. Ranní meníčko obměňují, takže vás čeká překvapení, pokud se budete do bistra vydávat pravidelně. Jinak najdete klasiky, jako lívance, párky, vejce.. mňam. Co mají dobrého se dozvíš zde.

Ondříčkova 321/22, 130 00 Praha 3

Foto by: dombydom.cz

Ale to není jistě všechno! Jakou brunchárnu máte oblíbenou vy? Napište nám.